KaraBüyü Sura karakter gelişimi skil ve statü dağılımı Metin2

KaraBüyü Sura karakter gelişimi skil ve statü dağılımı Metin2

Bir karabüyü olarak bir kaç yorum tecrube artık ne derseniz o olsun bir kaç bilgi vermek isterim kısaca ;



KaraBüyü Sura skil sıralaması

1. Karanlık koruma
2. Ateş hayaleti
3 ve 4 . karanlık küre ve karanlık vuruş (tercih sizin )
5. Ateş vuruş
6. Hayalet vuruş

Not 1: Bu sıralama bence düzenli bir sıralamadır bence en doğru olan sıralamadır ben 3. sıraya karanlık vuruş 4.ye küreyi koydum çok sorun yaşamadım karanlık vuruşu küreye göre daha çok seviyorum sebebi 7 sn de dolmasıdır kürenin 24 sn de dolma süresi vardır buda 1 küre = 3 karanlık vuruş ve daha fazla vurmak demektir kürenin etkisi krıtık gelince artıyor onuda belirtmek isterim :)

Not 2: Bazı arkadaşlar kasacaksanız ateş vuruş yok bilmem ne gibi laflar ederler unutmayın ki karabüyü yerde kasmas at üstüde kasacağından bu sıralama yerindedir

Not 3: Ateş vuruş ,karanlık vuruş , hayalet vuruş skillerinin güçleri hemen hemen aynıdır pek fark yokdur vurduğun damageler açısından ama dolum süresi kısa olan karanlık vuruş bana göre ilk 4 de olmalıdır

KaraBüyü Sura statü sıralaması

Statü sıralaması aslında çok kolaydır sp hp ve dex full olmalıdır. düşük lvlerde 2 sp 1 hp olarak gidilebilir sonra 3 sp 1 hp gibide gidilebilir ilk 90ı sp den yapmamız lazım sonrası hp sonrası dex tir.Peki neden str vermiyoruz diyecek olursanız str bize skil gücü vermiyor savaşçılar ninjalar gibi bize skil gücü veren sp 1. tercihimiz bize defans ve hp veren hp 2. seçilmeli bize dayanıklılık veren dex ise 3. tertihimiz olmalıdır.
Ufak bir belitmede bulunmak isterim ki bazı karabüyüler str de vermektedir bunun sebebi artan büyü savunması yüzünden rakibe düz vurmak düşüncesidir ve slot kesmede kolaylık olmasıdır bunun yoluda hp den düşürmektir hp 60a çekilip dextende biraz fedakarlık yapılarak strde 90a çıkartılabilir tercih sizin arkadaşlar.
KaraBüyü Sura karakter gelişimi skil ve statü dağılımı Metin2 Reviewed by Blog on Mayıs 13, 2013 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid