Agario Hileleri Agar.io Hile

agario hile, agario hileleri, agar.io hile
Evet arkadaşlar uzun süredir aranan kan geri geldi :) Agar.io yu çok daha eğlenceli hale getiren extended eklentisi bildiğiniz gibi bir süredir çalışmıyordu. Eklenti nihayet güncellendi ve yayınlandı. Üstelik Türk serverıda eklenmiş durumda eklentiye.
Eklentinin detaylarını zaten biliyorsunuzdur anlatmaya gerek yok. Tamamını öğrenmek isteyenler olursa önceki konumuzu ziyaret edebilir.
Burayı okuyanlar için kısaca bahsediyim yinede.
1) Tüm skinlerin listesini aynı anda görüp dilediğinizi seçebiliyorsunuz.
2) Agar.io aynı serverda oynamak nasıl oluyor soruları ile bir çok kez karşılaştık. Bir çözümü var daha önce anlatmıştık f12 console basım vs. vs. şimdi daha kolay bir yolu var bu eklenti sayesinde arkadaşlarınız ile aynı serverda agar io oynayabileceksiniz :)
Önce biriniz bağlanacak ve diğerleri ile ipyi paylaşıcak :) Diğerleride aynı ip adresini yazıp connect e basacaklar bu kadar kolay :)
3)Haritada ki sınırları görün, tam kaçarken hoooop birden duvara toslayıp ölüyormusunuz sizde ? o zaman bu eklenti tam size göre :) Haritada ki duvarları görebileceksiniz.
4) Belkide eklentinin en güzel yönü :) Artık kimi yiyebilirim kimi yiyemem diye düşünmeyin :) Çünkü eklenti sayesinde bu sorun ortadan kalkıyor.
Renklerin anlamı şu şekilde:
Kırmızılar: Sizi bölünse dahi yer :)
Turuncular: Sizden büyük sizi yiyebilir.
Sarılar: Aynı boydasınız kimse birbirini yiyemez.
Yeşiller: Siz ondan büyüksünüz yiyebilirsiniz.
Açık yeşiller: Bölünseniz dahi yiyebilirsiniz.
5) Yine eklentinin en önemli yanlarından biri. Farenin tekeri ile zoom out yapıp haritaya uzaktan bakabiliyorsunuz. Bu sayede kim nerede, parçalanan var mı vs. :) Herşey meydanda.



EKLENTİYİ KURMAK İÇİN TIKLAYIN

EKLENTİ %100 ÇALIŞMAKTADIR.
Agario Hileleri Agar.io Hile Reviewed by Blog on Ağustos 11, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid