Metin2 Para Kasmanın Yolları

Açıklama: metin2 para kasma, metin2 para kasmanın yolları, metin2 para kasmanın taktileri,

Öncelikle merhaba herkes oyuna para vermeden para kasmayı ve adil bir şekilde güzel itemler yapmayı ister.

Şimdi sizlere bunların kısayollarından oluşan konumu paylaşacağım, her levele göre para kasma yolları mevcuttur, bakınız;

1) Beceri Kitapları:

Öncelikle bu BK'lerde çok para var arkadaşlar. Hava Kılıcı, Öfke, Güçlü Beden, Ateş Hayaleti, Karanlık Koruma veya Küre gibi önemli skiller hariç diğer BK'lerin fiyatları 50 ila 100 k arası değişiyor yani fazla para etmiyor.

Siz metin kırarak bu önemli BK'leri düşürmeye çalışın ve 1 envantere vb. ulaştığında pazar kurun, size birkaç tüyo vereyim;

Diyelim sizde 2 tane suikast BK var. Şimdi birini ilk en sol üste koyacağız 400k gibi bir fiyatla. Sonra en sağ alta da 250k'ya koyacağız.

Bu ne işe yarar? ; Suikast BK arayan adam ilk olarak sol üstten BK'lere teker teker bakmaya başlar ve direk onu gördüğü için onu alır. Bazı alıcılar dikkatlidir ve diğer BK'yi görebilir; fakat bu sistem gayet güzel bir şekilde çalışmaktadır.


2) Simit ve Tatlı:

Oyunda en çok parayı bu ara simitler ile kasabilirsiniz. Bir arkadaşınız ile birlikte simitlerinizi toplayıp birleştirin. 100 Simiti 1M gibi bir fiyata rahatlıkla satabilirsiniz. 100 simiti yapmak için 2 karakterde de 50 simit olması gerekir. Bu nedenle öncelikle en uygun level 30 leveldir. 30 level 2 charı farklı CH'lerde normal slotlara bırakırsanız iyi exp, para ve Simit kasarsınız. 

Tatlılara gelince, 8 simit 1 tane tatlı yapar ve tatlıların fiyatları 100k - 120k arası değişir.


3) Ruhtaşları ve Kutsamalar:

Oyunda çok nadiren Kutsama Kağıdı ve Ruhtaşı çıkartabilirsiniz. Ruhtaşlarının tanesi ortalama 7.5 M yapar ve Kutsama Kağıtları da 1.5 M yapar. Bunları pazarda toplu bir şekilde satarsanız iyi para kasarsınız.

NOT : Kutsama Kağıdı ve Ruhtaşları genellikle 45+ levellerin metinlerinden çok az bir şansla ve boss sandıklarından çıkabilir; ama düşük levelim (35, 30 vb.) diyorsanız Maymun Lordu (Maymun Zindanı Boss'u) kesip içinden az bir şansla Ruhtaşı ve Kutsama çıkartabilirsiniz. (%5 şans ile).


4) Metinden Çıkan Taş ve İtemler:

Düşük level metinlerden (25-30-35) fazla item çıkmaz; fakat güzel BK ve taşlar çıkabilir. Bu taş ve BK'leri üstte bahsettiğim gibi satabilirsiniz. BK kısmında verdiğim taktik taşlarda da işe yarar. 

Bu arada itemlere gelince, 45 level üstü metinlerden NPC'lerde satılmayan güzel itemler çıkar. Örneğin Gölge Metni'nden +4 Ejderha Plaka 1.5k HP zırh çıkarmıştım. 


5) Madalyon Düşürme:

Öncelikle bu yöntemi herkes bilir, madalyonların fiyatı çok düştüğü için 400 ila 500k arasında değişen bir fiyata sahiptir. 

Madalyon en iyi 25 ve 26 levellerinde düşer. Yan char açıp onu kasabilir ve bu şekilde madalyonları 500k'dan satarak iyi para kasabilirsiniz. 

Örneğin 1 günde 15 madalyon çıkarırsanız 7.5 M (1 adet ruhtaşı) kasabilirsiniz ve pazarlardan ucuz ruhtaşları alıp onları 8 ila 9 M arası satabilir paranızı katlıyabilirsiniz.


Yüksek Leveller İçin;

1) Çelik ile Para Kasma:

Bu yöntem yeni haritalarda zorlanmayıp 105 level metinlerini kesenler içindir, bu metinlerden bol çelik,muharebe,65 değerli silahları vb. çıkar çelikleri 500k 'dan ve itemleri 1 M üstü bir fiyata satarak para kasabilirsiniz.

NOT: Çelikler metinlerden çok düşmeye başladığı için +5 çelikler bile 100k ila 500k arası değişiyor.


2) Kızıl Ormanda Para Kasma:

Kızıl Orman kuşkusuz en çok para kasılan haritalardandır, şimdi kızıl ormana gidin ve pelerininiz ile (varsa) slotları çekin. Sonra da kesin. Eğer pelerininiz yoksa rahatlıkla çekme hilesi açabilirsiniz, çünkü yüksek leveller genellikle EP çektiği için karşı taraf pelerin kullandığınızı zanneder. Fakat bu taktiği 60 level altı uygularsanız rahat ban yersiniz. 


3) Metinler ile Para Kasma:

Kızıl Orman, Orman vb. güzel levelli metinler atan haritalardır. Bu metinlerden çok güzel iç item, silah ve zırhlar düşer. Bunları pazarda iyi fiyata satabilirsiniz.


------------------------------------------------------------------------------------------------

İyi Bir Taktik:

Öncelikle paranızı bu yolla 25 M'e kadar getirin ve biriktirin. 25 M olunca CH1 veya CH2'yi iyice dolaşın ve sağlam ucuz itemler arayın. Veya çok para eden ucuz itemler... Bunları görünce hemen kuşkusuz satın alıyoruz ve biraz bekledikten sonra alttan bu itemi arayanlara PM atın. 25 M'e aldığınızı 30 M'e satın, adam 5 M'den bir şey anlamayacak ve %80 verecektir.

NOT: Bekleyin dememin sebebi itemin pazarlarda bulunmaması ve ucuz olmadığı bir kısımda alttaki arayanlara satma taktiğidir. İtemi bulamadıkları için bir süre dolaşırlar fakat en son size işleri düşer. Rahatlıkla o parayı gözden çıkarabilirler.


NOT2: Metin2 bir strateji oyunudur, bu oyunun %80'i strateji ise %20'si şanstır. Şans kısmına takılmayın, demirci falan hikaye içinizden gelince istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz ve itemlerinizin peşinden üzülürseniz oyunda çok şey kaybedersiniz.

Ban yeseniz bile oyunu oynamaktan pes etmeyin. Arkadaşım 45 gibi küçük bir levelde banlanıp oyunu bıraktı ve şimdi 70 level full dizili çarı var. Bana şükrediyor, oyunun %20'lik kısmının %80'inde ise güzel fırsatlar bulunuyor, asla ve asla unutmayın. Metin2 bir strateji oyunudur.

NOT3: Hile kullanmayın, üstte bahsettiğim çekme hilesi hariç başka bir şey kullanmayınız. Bu çekme ise 60 level üstü için kafiidir. Şimdi bana ban yersem diyeceksiniz, görüyorsunuz 61 levelleri falan full ep çekiyorlar item yapıyorlar, slotları çekiyorlar fakat para yatırmayan arkadaşlarda pelerin de bulunmuyor maalesef.

Bu nedenle çekme hilesi kullanın, bu çekme hilesi güvenli olsun. HackShield'e yakalanmasın. Mesela bazı hileler var aynı pelerin gibi çekiyor, bu nedenle yüksek level iseniz karşınızdaki sizi pelerin alıyor zannedecek. 


Metin2 Para Kasmanın Yolları Reviewed by Blog on Ağustos 17, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid