Yandex Toloka İle Para Kazanma


Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere Yandex'in yeni diyebileceğimiz kadar yeni olan bir Para Kazanma sistemi çıkarttı arkadaşlar. Yandex' in çıkartmış olduğu bu sistem ile haftada 5-10 $ arası bir gelir elde edebilirsiniz. ( Her yerde olduğu gibi bu da sizin elinizde tabii. )

Sistem size genelde 20-30 dakikalık görevler veriyor bunları rahatlıkla verilen süre zarfı içerisinde yapacağınızı düşünüyorum.

Yandex Toloka' ya girebilmek için bir yandex hesabınızın olması yeterli. Eğer yandex hesabınız yok ise BURAYA tıklayarak kolayca üye olabilirsiniz.


Üye olduktan sonra diyeceksiniz ki ben nasıl para kazanacağım? 


- Resimde gösterdiğim " Görevler " kısmına tıklıyoruz ve eğer göreviniz bulunuyorsa görevlerin alt kısmındaki gösterdiğim yerde çıkar. Yok ise ertesi gün veya 2-3 gün içinde çıkar.

Görevler çıktıktan sonra yanlış bilgi girersem ne olur?

Toloka hesabınızda "Değer" diye bir alan vardır. Bu değer sizin soruları yapılışına göre artıp azalacak. Her yeni görev için ayrı değer atanır. Değeriniz ne kadar çok olur ise o kadar çok görev gelir ve görev fiyatları artar.

Örneğin alttaki şekilde Profilim sekmesine tıkladığımızda en altta BECERİLER kısmı olacaktır. Bu beceriler kısmına sizin yaptığınız görevler ve bu görevlerin sonucunda ne kadar doğru karar verdiğinizi gösteren DEĞER bulunur.
( Gördüğünüz gibi benim beceri kısmında 1 tane görev var "Yan Yana" görevi. Ben bu görevden 58 puan kazanmışım )





NOT:
Sistem de birden fazla dil mevcut arkadaşlar; Türkçe, İngilizce , Rusca ve Endonezce olmak üzere 4 adet dil kullanılıyor. Benim size önerdiğim dil Türkçedir. Ama diğer dilleri anlayacak, sorulan soruları mantıklı bir şekilde yapacak iseniz diğer dilleri de kullana bilirsiniz.
Yandex Toloka İle Para Kazanma Reviewed by Blog on Ağustos 17, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid