Pvp'lere Nasıl Girilir ?

Pvp Server oyunlar aslında resmi oyunlarının alt yapısını kullanan bir yapıya sahiptir. Bu yüzden bazı pvp serverler de oyun girişleri farklıdır. Şimdi farklılıkları ile pvp server oyunlarına girişleri anlatmaya çalışacağım.
Metin2 pvp serverler oyunlarına giriş;pvpservers.org
1. Öncelikle resmi sitesine giderek metin2 oyununu indirmeniz gerekmektedir. Oyunu indirip oyuna girinceye kadar bütün pack dosyaları ile birlikte güncelleyin. Oyun kullanıma hazır olsun.
2- Daha sonra Bir pvp serveri sitemizden seçerek oyunsitesinde kayıt olup yama pack dosyalarını full yazanlar en stabil çalışanlardır. İndiriyoruz.
3- İndirdiğimiz dosyayı rardan çıkarıp. Daha önce kurmuş olduğumuz metin2 klasörünü bularak rar içindeki dosyaları metin2 klasörüne atıyoruz. Örneğin XXmetin2serveri.exe gibi bir dosya server ismi ile atılır genelde tıklayıp oyunun pvp server olanını açmış bulunuyoruz.
4- Oyun ekranı açıldıktan sonra sitesinde kayıt olduğumuz bilgilerle giriş yaparak karakter oluşturma ekranına kadar geliyoruz. Gerisi artık bildiğimiz metin2.

Silkroad pvp server oyunlarına girişpvpservers.org
Bu diğerlerinden basit olduğu için fazla anlatıma gerek duymuyorum. Yapmamız gereken silkroad pvp oyunlarından birini seçerek sitesinde gitmek. Bazı pvp serverler de kayıt olma paneli bulunmayabilir. Bu yüzden endişe etmeyin çünkü otomatik kayıt olma özelliği olabilmektedir. Siteden oyunu indirip direk oyuna giriş yapıyoruz. Eğer kayıt yaptı iseniz o bilgilerle oyuna giriş yapabilirsiniz.

Knight Online server girişipvpservers.org
Bu da aynı şekilde silkroad oyununa benzer tek fark ini dediğimiz bir dosya editlemesi olabilir. Buda oyun versiyonunu girmek ve ip adresini girmek için gerekli olabilir. Çoğu server de buna bile gerek kalmadan oyun sitesinden oyunu indirip kayıt olduğunuz bilgilerle oyuna giriş yapabilirsiniz.
http://metin2blogun.blogspot.com/2015/09/pvplere-nasl-girilir.html

Pvp'lere Nasıl Girilir ? Reviewed by Blog on Eylül 17, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid