Turkcell Bedava İnternet Kampanyaları


Merhaba FyberFly Takipçileri, Bugün Turkcell'in kullanıcılarına sunduğu bedava kampanyalardan bahsedeceğiz.

Turkcell Bedava İnternet Kampanyaları

Bip Ramazan Kampanyaları 

Sahur 2 GB hediyesi:
Ramazan boyunca Bip mobil uygulamasından 5 farklı kişiye mesaj atan abonelere 02:00-06:00 saatleri arasında geçerli 2 GB internet.

Ramazan Haftasonu 1 GB:
Ramazan boyunca BiP üzerinden 10 farklı kişiye mesaj atan Turkcell abonelerine paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında yer alan haftasonlarında geçerli 1 GB internet.
Ramazan Haftalık 1 GB:
Ramazan boyunca BiP üzerinden 15 farklı kişiye mesaj atan Turkcell abonelerine paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 7 günlük süre zarfında geçerli 1 GB internet.
Ramazan Haftalık 2 GB:
Ramazan boyunca BiP üzerinden 20 farklı kişiye mesaj atan Turkcell abonelerine paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 7 günlük süre zarfında geçerli 2 GB internet.
Ramazan Aylık 2 GB:
Ramazan boyunca BiP üzerinden 25 farklı kişiye mesaj atan Turkcell abonelerine paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 2 GB internet;
Ramazan Aylık 10 GB/Aylık 3 GB:
Ramazan boyunca BiP üzerinden 50 farklı kişiye mesaj atan Turkcell abonelerine paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 10 GB internet faydası hediye edilecektir. Ramazan Aylık 10 GB faydası 200.000 kişi ile sınırlıdır. 200.000 kişi sonrasında; BiP üzerinden 50 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 3 GB internet faydası hediye edilecektir.
--------------------------------------------------------------------
Upcall Uygulamasını İndir 1GB Kazan
Ramazan kampanyaları kapsamında GooglePlay'den Upcall uygulamasını buradan indirerek haftalık 1gb  kazanabilirsiniz.
-----------------------------------------------------------------
 ''Bip'' İle Her Gün Mesaj Gönderin 1GB Bedava İnternet Kazanın!

Bip, turkcellin çıkarttığı whatsapp tarzı mesajlaşma uygulaması. Turkcell’in en çok kullanılan uygulaması olan Bip ile 5 gün boyunca hergün arkadaşlarınıza 10 mesaj göndererek 1GB bedava internet kazanabilirsiniz. Bunun İçin telefonunuzun uygulama mağazasından BİP MESSENGER uygulamasını indirip 5 gün boyunca günde en az 10 mesaj, toplamda 50 mesaj göndermiş olmanız gerekiyor.Daha sonra Turkcell 1gb hediyenizi size yollayacaktır.

 Bip Messenger İle Grup Sohbeti Kur 1GB İnternet Kazan!
Yine Turkcell'in BİP İle Sunduğu Bedava İnternet Kampanyasından Bahsedelim.. Bunun İçin telefonunuzun uygulama mağazasından BİP MESSENGER uygulamasını indirin ve açın telefon numaranızla giriş yaptıktan sonra bir grup sohbeti açın ve 2 arkadaşınızı bu sohbete ekleyin ve gruba bir mesaj yazın.Böylelikle 1Hafta geçerli 1GB İnternet paketinin sahibi olacaksınız.

Turkcell Gollercepte 500MB Bedava İnternet Kazanın!
Turkcell Gollercepte ile takımınızın haberlerinden haberdar olur aynı zamanda 500MB Goller Cepte bedava internet kazanabilirsiniz. Turkcell GollerCepte uygulamasını Google Play’den ve ya App Store’dan ücretsiz olarak indirin ve uygulamayı açın.gerekiyorsa Facebook hesabınız ile giriş yapın ve ardından sol üst köşedeki menü işaretinden ayarlar kısmına gidip buradan abonelikler kısmından telefon numaranızı eklemeniz durumunda Goller Cepte uygulamasında günlük 500mb bedava internet kazanabilirsiniz.
Bunun yanı sıra, uygulama içinden arkadaşlarınızıda uygulamayı indirmeye davet ederseniz her davet için ek 500mb kazanacaksınız. Bu şekilde internet toplayabilirsiniz.

----------------------------------------------------------------------
Turkcell Dergilik Uygulaması İle 1GB Kazanın.
Dergilik Uygulamasını buradan indirin ardından ücretsiz dergilerden birini yükleyin kısa süre içinde 1 gb hattınıza tanımlanacaktır.
---------------------------------------------------------

 Salla Kazan İle Her Hafta İnternet, Dk, Sms Kazanın.
Telefonunuz 4.5 Uyumlu ise hemen buradan HESABIM uygulamasını indirin ve sizde salla kazan fırsatından faydalanın.

*Bahsedilen yöntemlerde hiç bir illegal metod yoktur.*
Turkcell Bedava İnternet Kampanyaları Reviewed by Blog on Mayıs 27, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid