OLMAZSA OLMAZ 10 ANDROİD UYGULAMASI


 Merhaba FyberFly takipçileri, bugün sizlere Android  için çok yararlı olan uygulamaları paylaşacağım. Bu uygulamaları Google Play Store'da bulamayabilirsiniz. Yazının devamında sürekli güncellenecek olan bu uygulamalar listesini ve indirme linklerini her zaman burada bulabilirsiniz.


10: eBroşür

Türkiye’nin ilk online lokal promosyon ve kampanya sitesi ebrosur.com’un, mobil uygulaması artık Android platformlarında! Üstelik tamamen ücretsiz! Yüzlerce markadan broşür ve katalogları güncel olarak sizlere sunan eBrosur, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz mobil uygulaması ile broşür takip etmeyi ve görüntülemeyi daha da zevkli hale getiriyor.

Link: Tıkla


9: GO Multiple

GO Multiple bir uygulamanızı birden çok açabilmenize ve farklı Google Play hesaplarınızla girmenize yarıyor.

Link: Tıkla


8: SnapTube

SnapTube, Android telefon ve tablet sahiplerinin YouTube, DailyMotion, Facebook, Instagram ve diğer popüler platformlardan ücretsiz olarak video ve müzik indirmesini sağlayan hem yararlı hem de kolay kullanıma sahip bir uygulama.

Link: Tıkla


7: Uygulama Paylaş

İstediğiniz uygulamaları arkadaşlarınızla paylaşmanız için mükemmel bir uygulamadır. 'Uygulama Paylaş' sayesinde uygulamaların linkini ya da apk dosyasını paylaşabilirsiniz.

Link: Tıkla


6: SeyirTurk

SeyirTurk bir çok filmlerin, dizilerin ve bir çok içeriğin kapısını bize sunuyor. Reklamlarla boğuşmak yerine tek çatı altında toplanmış içeriklere ulaşmak size kalmış.

Link: Tıkla


5: Game Center

Bir çok ücretli oyunu ücretsiz bir şekilde tek bir çatı altında toplamış bu müthiş uygulama aynı zamanda joistik gereken oyunları joistik olmadan oynamanıza yarıyor.

Link: Tıkla


4: Muzhiwan Market

Herşeyi full olarak indirebilmenize olanak sağlayan bir market uygulamasıdır.

Link: Tıkla


3: Aptoide

Aptoide uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının yeni uygulamalara erişebilmek ve aynı zamanda varolan uygulamalarını en hızlı yoldan güncellemek için kullanabilecekleri ücretsiz Android marketleri arasında yer alıyor ve Google Play'deki kısıtlamaların mevcut olmaması sayesinde en yeni uygulamalara ve güncellemelere hemen ulaşabiliyorsunuz.

Link: Tıkla


2: Blackmart

Blackmart Alpha Google, Android işletim sistemi ile tablet ve akıllı telefonlar için Play Store ve Google hesabı gerek kalmadan, birçok uygulama indirebileceğiniz alternatif bir pazardır.

Link: Tıkla


1: Freedom

Freedom apk, rootlu cihazlar için özel bir uygulamadır. Uygulama içi satın almaları ücretsiz bir şekilde karşılar. Yasadışı ama 1 numaralı uygulama Freedom.

Link:  Tıkla

FyberFly hep daha fazlası...
OLMAZSA OLMAZ 10 ANDROİD UYGULAMASI Reviewed by Blog on Haziran 05, 2017 Rating: 5

9 yorum:

  1. HostGator, you are in all likelihood formally putting aside additional money if your encouraging provider was horrible to the hostgator coupon codes list extent organization or if the expenses were high

    YanıtlaSil
  2. VidMate on your phones makes it accessible at whatever point and wherever VidMate App Download On the other hand, downloading using your PC offers you perfect study and a more prominent amassing that can oblige more downloads

    YanıtlaSil
  3. There are different strategies accessible, yet they are not worth investing energy as something may turn out badly, and you'll not have the iMessage on PC Download capacity to utilize the iMessage on PC

    YanıtlaSil
  4. The means that is required to download and introduce the freedom application in your Android telephone. So how about we begin.

    YanıtlaSil
  5. Go to the Downloads organizer or some other envelope to which you have downloaded APK record of freedom application.

    YanıtlaSil
  6. Go to the Downloads organizer or some other envelope to which you have downloaded APK record of freedom application.
    Clash of CLans Mod APK.
    Download Clash Of Souls Apk

    YanıtlaSil
  7. I am really greatfull to you as you shared this.I am recently developing an app the sims apk download which is you might be interested to look on it.

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid