Minecraft Oyuncuları Ne Alemde



Minecraft Oyuncuları Nerede

Minecraft, çocuklar arasında çok popüler olan yaratıcı bir oyundur. Minecraft kelimesini maden ve zanaat haline getirelim. Maden,  kazmak anlamına gelir, zanaat ise inşa anlamına gelir. Ayrıca "kum havuzu oyunu" olarak da bilinir.

3D bloklar, biraz daha kaynak ve en önemlisi yaratıcılığınızı kullanarak kendi evinizi sanal bir alanda inşa etmenizi sağlar. Hayal gücünüzü keşfetmek ve özgün dâhinizi bilmek harika bir oyundur.

Açılımlarının

Maceralarını seviyor musun? Bu oyun sizin için mükemmel! Sıfırdan başlamak zorundasın. Mevcut en basit şeylerden büyük bir kale inşa etmeniz gerekiyor.

Mevcut 5 oyun türü vardır:

Hayatta kalma türü - Burada insanlar kendi dünyalarını kurup yollar ve yapılar inşa edip onları korumaya çalışırlar.

Yaratıcı türü - Sınırsız kaynaklarla istediğin yapıları yapabilme özgürlüğü.

Macera türü - Bu türde, özel haritalar kullanabilir ve araçlarla herhangi bir bloğu kıramaz veya yok edemezsiniz.

Seyirci türü -Herhangi bir bloka vurmak için uçabilirsiniz, yani video çekimi yapmak için, ancak herhangi birini yok edemezsiniz.

Hardcore türü - Bu zor bir türdür. Oyuncu öldüğünde, oluşturulan dünyadan silinir. Hardcore türünde ayarlanmış bir Minecraft sunucu üzerinde öldüğünde, o sunucudan kalıcı olarak yasaklanmış durumda olursunuz. Minecraft sunucusu nedir merak ediyor olabilirsin? Sunucular, gerçek oyuncularla İnternet veya LAN kullanarak çevrim içi oynayabileceğiniz oyun türüdür.


Oyundan bazı değişiklikler de yapabilirsiniz. Onlara Minecraft modları denir. Bir hayvan gibi ekstra şeyler de ekleyebilirsiniz ve oyuncuya daha fazla özellik de verebilirsiniz.

Hedef kitle

Küçükken biz büyük olmanın harika olduğunu düşünürdük! Biz yaşımızı aldıkça bunun bir yalan olduğunu anladık. Şimdi, o değerli günler için can atıyoruz. Gerilim yok, endişelenme yok. Nostalji! Her neyse, bu oyun, bu yaş grubundaki çocukları, genellikle 13 yaş ve üstü çocukluktan ergenliğe kadar olanların oldukları grupları hedeflemektedir.

Neden bu kadar iyi biliniyor?

Gizlice ortaya çıktı!

İki tür erkek var. İlk türler, kolayca ulaşılabilir bulabileceğiniz, kızlarla flört eden veya tamamen dışa dönük olan. İkinci tip olanlar evde oturmayı, oyun oynamayı seven kişilerdir. Ve ne yazık ki, tip iki, tip bire kıyasla daha fazladır. İşte sır!

Bu, kızların Minecraft oyunları oynamadığı anlamına gelmez, belki sayıları nispeten azdır. Minecraft oyunlarını söylemek de uygun değil! Bu kendi içinde bir kültür. Bunun yerine, Minecraft'a benzer farklı şeyler olduğunu söyleyebilirsiniz.

Ayrıca, Minecraft'ın hiçbir alakası yoktur. Bitmez tükenmez. Hayal gücünüz sınırların zorlayabilir ve süslü ve çekici bir ev, kale, çiftlik ve çok daha fazlasını yaratma seçenekleri sunar.

Oynamaya değiyor mu?

Evet, Minecraft, yönetim ve organizasyon becerilerinizi geliştirme ve yaratıcılığınızı keşfetme konusunda gerçekten çok iyi. Zamanı öldürmek için harika bir seçim! Arkadaşlarınla ​​oynarken, takım ruhunu geliştirir.

Otistik ve DEHB olan çocuklar yeni arkadaşlıklar kurabilir, sosyal becerilerini geliştirir ve iletişim kurabilirler. Özel Çocuklar için özel olarak bir Minecraft sunucusu var!

Öğrenmenin şık bir yoludur ve ayrıca okullarda da uygulanmaktadır! Kutudan çıkıp yeni bir şeyler deniyorlar! Bu ne kadar eğlenceli olurdu!

Sonuç

Oyun oynuyor musunuz?  Evet ise, Minecraft'ın farkında olduğunuzdan eminim; yoksa, en azından bir kere duymuş olduğunuzdan eminim!
Minecraft,  çocukların hayal ve takım ruhunu geliştirirken zamanını çalıp hedeflerini aksatabilir.




Kaynak: Shalini Madhav 
Minecraft Oyuncuları Ne Alemde Reviewed by Blog on Ağustos 20, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid