Your Freedom Tüm Hatlarda Bedava İnternet


Merhaba değerli FyberFly okurları, bugün sizlere Your Freedom VPN ile nasıl bedava internete bağlanacağımızdan bahsedeceğiz. Tüm hatlarda çalışmaktadır.

Turkcell;

Öncelikle buradan veya Facebook Grubumuzdan Your Freedom'un eski sürümünü indirin. Sonrasında buradan kendinize bir tane yourfreedom hesabı alın, alt taraftaki adres vb. bilgileri es geçebilirsiniz.

Uygulamayı açın, Ayarlar'a basıp aldığınız hesabın bilgileri hesap bilgisi bölümüne yazın.





Daha sonra Sunucu Bağlantısı bölümüne gelin ve resimdeki ayarları uygulayın. Ara sıra ems15.your-freedom.de yazan sunucu bölümünü değiştirerek hızlı bir sunucuya rast gelebilirsiniz. Buradan sunucu istatistiklerini anlık olarak kontrol edebilirsiniz.



Bunları da yaptıktan sonra ana ekrana gelin ve bağlan butonuna tıklayın VPN izni isterse izin verin.


Sizde Hesap Profili bölümünde FreeFreedom yazacak ve internet üzerindeki işlemleriniz çok ağır işleyecek, çoğu zaman bağlantı bile kurulmayacaktır. 

Bunu aşıp hızınızı artırmak isterseniz tekrar Ayarlar butonuna tıklayıp Mağaza'ya gidin. Ve ücretiyle kendinize uygun bir tane hesap yükseltmesi yapın. Örneğin 2.82tl karşılığında MobileFreedom yükseltmesi yapıp yüksek bir bant genişliğine erişim sağlayabilirsiniz.

Turk Telekom ve Vodafone

Buradan veya Facebook Grubumuzdan YourFreedom'un güncel sürümünü indirin Ayarlar'a tıklayıp, Bağlantı Durumu'na gidin ve Bağlantı Modunu  DNS olarak ayarlayın eğer otomatik olarak Port'u 53 yapmadısya siz 53 yazın ve bağlanın.


İsteğe göre aynı şekilde Premium Hesap Yükseltmesi yapabilirsiniz. Eski sürümdeki mağazada Mobile Plus Freedom yükseltmesi olmamasıyla birlikte güncel sürümünde bulabilirsiniz.

-----------------------------

Resimlere bakarak Mobile Freedom'a ait ortalama hız değerlerini anlayabilirsiniz.

    



*Hız ortalama düzeydedir.



#FyberFly Hep Daha Fazlası
Your Freedom Tüm Hatlarda Bedava İnternet Reviewed by Blog on Ekim 01, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid