Android Cihazlarda Ses Yükseltme

Merhaba saygı değer sayfa takipçilerimiz bazı arkadaşların istekleri üzerine bu gün ki makalede Android cihazınızın ses seviyesini nasıl yükseltebileceğinizi göstereceğim.






İlk önce belirtmek isterim uygulamanın çalışma prensibi tam olarak bilmiyorum cihazım rootlu ve root yetkisi istedi ve olumlu sonuç aldım. Rootsuz olan arkadaşlar'da deneyip sonucu yoruma yazabilirler , lafı daha fazla uzatmadan anlatıma geçelim. 


1- İlk önce yapmanız gereken şey sizlere vermiş olduğum ses yükseltmeniz için gerekli olan apk'yı aşağıdaki butonlardan indirip yüklemeniz. 



2 - Olarak uygulamayı yükledikten sonra cihazınız rootlu ise root yetkisi isteyecektir. Root erişimi verin , ardından karşımıza 3 seçenek çıkacaktır. Bu seçeneklerde Hoparlör ayarı ardından Kulaklık ayarı ve Bluetoouth ayarları bulunmaktadır. Siz hangi ses seviyesini yükseltmek istiyorsanız seçin.



3 - Ardından karşımıza ses barları seviyeleri geliyor  bu bardaki her şeyin işlevi farklıdır ve bu barları hafif yükselterek ses seviyesini arttırabilirsiniz. ancak belirteyim ne olur ne olmaz gidip ses barlarını sonuna kadar  çekmeyin cihazınız için sağlıklı durumlar ile karşılaşmayabilirsiniz. Ses barlarını en azdan deneyip hafif hafif yükseltmeler yaparak kendinize göre iyi ses seviyesini seçmenizi tavsiye ederim. Şahsen öyle yaptım şuan memnunum.







Uygulamayı İndirmek için Butonlara Tıklayın ;


Alternatif link 1 ;



Alternatif link 2 ; 



Mobil link ; 



Android Cihazlarda Ses Yükseltme Reviewed by Blog on Kasım 20, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid