Cs 1.6 Zbot Ücretsiz İndirin

Valve’in efsanelerinden Half-Life’ın basit bir modu olarak doksanlı yılların sonunda piyasaya sunulan ve kısa zamanda elde edilen popülerlik ile birlikte takım tabanlı çok oyunculu nişancı oyunlarının çoğuna ilham veren yapısı ile on milyonlara ulaşan Counter Strike, günümüzde de halen farklı versiyonları ile birlikte gerek Türkiye gerekse dünyanın dört bir yanından tutkunlarına keyifli vakit geçirtmeye devam etmekte. An itibari ile son sürümü Valve tarafından gelişimi sürdürülen Counter Strike Global Offensive olsa da 1.6 sürümünün stabilitesi ve silahların gerçekçi yapısı ile birlikte alıştıkları temadan vazgeçmek istemeyen milyonlarca oyuncu hali hazırda söz konusu sürümde sabit kalmayı yeğlemekteler.


Cs 1.6 Bot Paketi ile birlikte sizler de bu başarılı sürümde tecrübelerinizi geliştirmek veya internet bağlantınız olmadığında heyecana ara vermemek için üst düzeyde yapay zekaya sahip bilgisayar kontrollü oyunculara erişebilirsiniz. En popüler CS 1.6 haritalarında keyifle mücadele edebileceğiniz rakip ve takım arkadaşlarınıza Cs 1.6 Bot Paketi indir ile ulaşarak nişancılık kabiliyetinizi doruk noktasına çıkartabilirsiniz.





Counter Strike 1.6 Bot Paketi Kurulumu Nasıl Yapılır

  1. Cs 1.6 oyununu bilgisayarınıza kurun ve dosyaları alternatif linklerden birisini kullanarak indirin. Ardından inen dosyaları arşivden çıkartın ve “Cstrike” klasörünü kopyalayarak “CProgram FilesValve” veya nereye kurduysanız oradaki dizine yapıştırın.
  2. Şimdi oyunu açarak harita kısmından bir bölüm seçin ve aşağıda bulunan cpu yapay zeka bölümüne tik atarak oyunda kaç tane bot istediğinizi girin.
  3. Son olarak zorluk alanından zevkinize göre kolay veya en zor şeklinde ayarlamalar yaparak oyuna girebilirsiniz.




                                                      
                                   >>>  HANGİ DOSYAYI NEREYE ATACAĞIM ?  <<<





Lütfen Kırık Linkeri Bizelere Makalenin Altında BİLDİRİNİZ.
Cs 1.6 Zbot Ücretsiz İndirin Reviewed by Blog on Ocak 06, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid