Hangi dizi nerede çekiliyor 2015

Hangi dizi nerede çekiliyor 2015

güncel, hangi dizi nerede çekiliyor,
2015 yazının dizileri birbiri ardına bomba gibi patlamaya devam ediyor. Farklı kanallarda farklı izleyici kitlesine ulaşmayı hedefleyen dizilerin nerelerde çekildiğini hiç merak ettiniz mi?
Mesela Star Tv’de ekranlara gelen “Kiralık Aşk” dizisinde Garsonlukla uğraşan Defne’nin ilginç hikayesi İstanbul Beylikdüzü, Megakent’te çekiliyor. Başrollerinde Elçin Sangu ve Barış Arduç’un yer aldığı dizi şimdiden büyük ilgi görmeye başardı.
Fox Tv’nin yayınlandığı ilk günden itibaren büyük beğeni toplayan dizisi “Adı Mutluluk” Çeşme’de başlayan ve İstanbul’da devam eden bir öyküyü ekranlara taşıyor. Adı Mutluluk dizisinin başrollerinde ise Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım boy gösteriyor.
Yine ilk bölümden itibaren reytinglerde tavan yapan bir başka dizi “Güneşin Kızları” İzmir’de başladı ve hikaye  şuanda İstanbul Kanlıca’da devam ediyor. Güneş ve kızlarını İzmir’den İstanbul’a getiren Haluk’u bundan sonra neler bekliyor.
Show Tv’nin yeni dizisi “İlişki Durumu:Karışık” ise İstanbul Maltepe-Pendik ile Kocaeli Darıca arasında çekimlerine devam ediyor. Başrollerde Berk Oktay, Seren Şirince  oynuyor.
Başrollerinde Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Nilay Duru ve Eren Vurdem’in yer aldığı Fox Tv’nin romantik komedi tarzındaki dizisi “İnadına Aşk” İstanbul’da çekiliyor. Avrupa yakasını mekan tutan dizide ev ve şirket olmak üzere iki farklı platform kullanılıyor.
Yine İstanbul’u mesken tutan bir başka dizi “Kırgın Çiçekler“… Dizide Eylül’ün hikayesi anlatılıyor. Kadıköy’de çekimleri yapılan dizinin başrollerinde  İpek Karapınar ve Özgür Çevik yer alıyor.
Bu dizilerin haricinde Ne Münasebet dizisi Eyüp’de, Sen Benimsin dizisi Bursa’da, Tatlı Küçük Yalancılar İstanbul Anadolu Yakası’nda, Yaz’ın Öyküsü Beykoz’da çekilecek.
Hangi dizi nerede çekiliyor 2015 Reviewed by Blog on Ağustos 22, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid