Swarm hesabı nasıl silinir?

Swarm hesabı nasıl silinir?

güncel, swarm hesabı nasıl silinir,
güncel, swarm hesabı nasıl silinir,
Swarm özellikle gençler arasında kullanılan popüler bir sosyal uygulamadır. Bu uygulama ile hem bulunduğunuz mekanda check in yapabilir, hem arkadaşlarınızın nerede olduğunu görebilir, hem yakınlardaki arkadaşlarınızla ileşitime geçebilir hem de gittiğiniz mekanlar hakkında tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Böylece sizden sonra o mekana gelenler fikirlerinizi okuma imkanı bulacaklardır.
Bu uygulamayı akıllı cihazınıza indirip bir kayıt yaptıktan sonra baktınız ki hiç size hitap etmiyor ya da uygulama sizi bir noktadan sonra sıktı, uygulamayı kaldırmak sizi kurtarmıyor. Çünkü hesabınızı silmeden uygulamayı kapatmak sadece sizin kendinizi rahat hissetmenizi sağlar. Bunun dışında insanlar yine sizin profilinizi görebilir, inceleyebilir ve yazdıklarınızı okuyabilir.
Şayet açmış olduğunuz swarm hesabınızı silmek istiyorsanız aşağıdaki adımları sırasıyla takip etmeniz gerekiyor.
Swarm Hesap Silme Linki
Yukarıdaki linke tıklayın ve Foursquare sayfasından swarm üyeliğiniz ile giriş yapın. Karşınıza hesabı silmek için gerekli olan sayfa açılacaktır. swarm_hesap_silme
Burada hesabınızı neden silmek istediğinizi anlamayan çalışan bir foursquare var. Dilerseniz hesabı silme gerekçenizi ona izah edin ya da arkanıza bakmadan delete account diyerek oradan hızla ayrılın.
Unutmayın bu işlemin geri dönüşü yoktur. Sildim seni bir kere ama pişmanım demek hiçbir fayda sağlamayacaktır. O yüzden kararınızdan eminseniz işlemi tamamlayın.
Swarm hesabı nasıl silinir? Reviewed by Blog on Ağustos 22, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid