Adsense Nasıl Kayıt Olunur ?

Blog yazarak para kazanma yöntemleri arasında en önemli gelir kaynağı adsensekullanmaktır.Site içeriğinize uygun reklamları otomatik olarak oluşturması, çoğu formattaki reklamı biçimini desteklemesi, kazanç konusunda güvenilir olması gibi sebeplerden ötürü bureklam ağını tercih ediyoruz.
Adsense konusunda bildiğiniz gibi onlarca makale yayınladım fakat aslında en önemlisi olanadsense kayıt olma işlemi konusunda makale yayınlamadığımı fark ettim.Bu eksikliği gidermek ve nasıl hesap açılır konusunda kaynak arayan okuyucularım için faydalı olacağına inandığım bu yazımı hazırlamak  istedim.Her şeyden önce şunu söylemeliyim ki bu sisteme başvuru yapmak kolay fakat hesabı almak zor! Bu hesap alma işi kimi zaman da çok kolay.O kısmı artık sizin talihinize bırakarak nasıl hesap açabilirsiniz ondan bahsetmek istiyorum :

Adsense hesap açma nasıl yapılır

1.Adım : İlk olarak http://www.google.com/adsense sitesini ziyaret edin ve başvurmak istediğiniz gmail adresinizle giriş yapın.
adsense, webmaster, adsense nasıl kayıt olunur, adsense kayıt olma, adsense kayıt nasıl olunur,
adsense, webmaster, adsense nasıl kayıt olunur, adsense kayıt olma, adsense kayıt nasıl olunur,
Bu adresi kullanarak devam edip etmek istemediğinizi soran bir ekran karşılayacak sizi.Soldaki butonu tıklayarak giriş yaptığınız gmail hesabınızı kullanmak istediğinizi belirterek devam edin.
2.Adım : Bu adımda hesabınızı kullanmak istediğiniz sitenizin bilgilerini vermeniz gerekiyor.Birinci kutucuğa site adını ve ikinci açılır menüden de türkçe dil seçeneğini seçin.
adsense-kayit-olma-2
Sayfa sonunda bu reklam ağını kullanmak için dikkat etmeniz gerekenler yazıyor.Okumanızda fayda var.
3.Adım : Son olarak kişisel bilgilerinizi vermeniz gerekiyor.Ad-Soyad, adres ve telefon gibi bilgileri doğru bir şekilde doldurun.Uyarıdan da göreceğiniz üzere banka isminizle, forma doldurduğunuz ismin aynı olması gerekiyor.Çünkü doğrulama için adsense size para gönderecek ! Her şey tamamsa başvurunuzu onaylayarak gönderin.
Başvurunuzu tamamladıktan sonra google sitenizi inceleyecek .Maksimum 2 hafta içerisinde olumlu veya olumsuz cevap alacaksınız.Mail hesabınızı kontrol ederek google dan gelen cevaba göre hareket edebilirsiniz.
Son Sözler
Adsense kayıt olmak için yapmanız gerekenler okuduğunuz gibi gayet basit.Umarım siteniz gereksinimleri karşılıyor ve hesap elde etmenizde herhangi bir sorun yoktur.Sitem için ne zaman başvurmalıyım acaba diyorsanız bir sonraki yazımda da onu tartışalım.Bu yazım vasıtasıyla başarı hikayelerinizi paylaşır mısınız ?

Adsense Nasıl Kayıt Olunur ? Reviewed by Blog on Eylül 12, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid