Adsense Kabul Edilmek İçin Gerekenler

Blog yazarlarını, yaptıkları çalışmalarda ödüllendirecek ve onları bir sonraki yazılarda motive edecek öğelerden biri de sitesinden kazanç elde etmesidir.Bu kazanç yöntemlerinin en başında da google adsense gelmektedir.Bildiğiniz gibi önceki yazımda adsense kayıt olma konusunda sizlere yardımcı olacak yazımı paylaşmıştım.Tabii bunun yanında  Adsense başvurunuzun olumlu olarak sonuçlanması için öncesinde sitenizin sahip olması gereken bazı nitelikler var.Bu nitelikler neler olmalı ve Google’dan para kazanmak isteyen web site sahipleri  Adsense ’e başvurmadan önce neler yapmalı onları sizlerle paylaşmak istedim.
webmaster, adsense için gerekenler, adsense kabul edilme, adsense kabul edilmek için gerekenler,
webmaster, adsense için gerekenler, adsense kabul edilme, adsense kabul edilmek için gerekenler,

1- Yeterli içerik / Yasal içerik

Adsense ’e kabul edilmeniz için web sayfanızın odaklandığı konu ve sektör ile ilgili faydalı makaleler yayınlamalısınız. Adult ve Warez içerikler Google politikaları tarafından Adsense ’e kabul edilmez. Yasal hükümlülüklerin de mutlaka web sitenizde kullanım şartlarında belirtilmelidir.

2- Web Tasarım

Web sayfanızın Google politikalarına uygun olması gerekiyor. Kullanıcıya rahatsızlık vermeyen içerikle bütünleşen tema ve tasarımlar Adsense ’in ölçütleri içerisinde yer almaktadır. Kullanıcıların aradıkları bilgiye kolayca ulaşması ve göz yormayan
tasarımların tercih edilmesi kayıt sırasında işinizi çok daha kolaylaştırabilir. Bu yüzden doğru tema seçimi büyük önem taşımaktadır.

3- Hakkında, İletişim ve Gizlilik Politikası

Blog veya web sayfanızda, sitenizin hakkında bilgi vermek amacıyla hakkında sayfası, iletişim bilgileri ve ziyaretçileriniz için gizlilik politikanızın olması gerekmektedir.

4- Google politikalarına uygun içerik

Web sayfanız veya bloğunuzda Google yayın ilkelerine uygun politika içeren yazılar yayınlaması gereklidir. Google’ın oldukça son dönemde büyük önem verdiği özgün ve yeni içerik üretilmesi Adsense’ye kabul edilmeniz için çok önemli bir değer ölçütür. Farklı platformlardan kopyala yapıştır yapılarak yayınlanan yazılar Google Adsense kurallarına aykırıdır. Bu gibi durumlarda Adsense’ye kabul edilmeyeceğiniz gibi, Adsense yayınları yapan sitelerde de bir süre sonra ban cezası ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Adsense Kabul Edilmek İçin Gerekenler Reviewed by Blog on Eylül 12, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid