Yeni çağın türkiye ve dünyada gençlerimizi hedef aldığı online server oyunları


Yeni çağın türkiye ve dünyada gençlerimizi hedef aldığı online server oyunları sizlerinde bildiği gibi her anımızda bizimle birlikte. Peki neden server oyunları tercih ederiz bunu hiç düşündünüz mü ? çünkü bu oyunlar tam tutkulu bir serüvendir. Bu sebeple MMORPG yani (çevrim içi rol yapma) adını verdiğimiz oyunların tanıtımları, Metin2 Server Kurulumu sizler için bir ihtiyaç olmuştur. Sitemiz sizler için paylaşımcı ve geliştirici olmuş, tanıtımı seven insanların bulunduğu huzurlu bir ortam hazırlamıştır. Bunun mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz oyuncuları aramızda görmekten mutluluk duyarız tabiki.

Metin2 Server Tanıtımı oyun kurucularının yapması gereken en önemli reklamdır. Yeni açılan serverların, kurulmasının ardından metin2, knight serverlerinin tanıtımını yapmak çok kolay. Siz değerli sunucu sahiplerine Server Tanıtımı ile oyuncu kitlesi kazandırmak gerekir. Türkiye'de Metin2 PvP Serverler ve Knight Online Serverler hızla gelişmektedir, bunun önünü açmak bir zamanlar bu imkansız denilebilecek tüm dosyaları sağlamak ve yardımcı olmak sistemlerinizin açıklarını kapatmak görevimiz. Gelin hep beraber %100 Türk oyuncuların oynadığı, yabancı firmaların para tuzaklarına düşmediğimiz dünyada metin2 oyunumuzu geliştirelim.

Ayrıca sizlere MMORPG oyunlarından da bahsetmek istiyoruz. Bu oyunlar hedeflerinde bir hayal dünyası olsada aslında insanların iç özelliklerini taşır. Metin2 içerisinde rütbe sahibi olabilir, pvp oyuncuları ile clan ve gruplara dahil olup oyuna giriş yaparak bu amansız savaşa dahil olursunuz. Hep bu durum sizlerin keyif alması PvP yani player verseus player (oyuncu oyuncuya karşı) güçlerini anlamını taşıyan, oyuncuların kozlarını paylaştığı ortama dönüşmektedir. Ayrıca sitemizde bulunan metin2 server tanıtımı ve ekstra dosyaları ile metin2 server files, database, client, web panel, pack güncelleyin ve geliştirin. Ortamda yapılacak paylaşımlardan oluşabilecek sorumluluklarda kesinlikle ekibimiz sorumlu değildir fakat ücretsiz ve forum ortamında yayınlanmış tüm paylaşımlar indirilebilir durumdadır. Tüm yüklemeler özel olarak yüklenmiş bize ait sıkıştırılmış dosya şifrelerini özel olarak sizlerin çabuk şekilde indirebilmesi için düzenledik. Türkiye'de siz değerli oyuncuların keyifle can sıkıntısını giderecek ve kendi sunucularının gelişimini arttıracak bu platformu kurduk.

Tanıtım yazımız bu sitedeki oyuncu kitlesini turkpvp.net ile bütünleştirmek amacıyla yapılmıştır. Kesinlikle site içerinde hiçbir illegal, yasa dışı paylaşımlar yoktur. Metin2 platformu olarak emek server kurucularına ve tüm oyunculara teşekkür eder, mutlu yarınlar dileriz.


TURKPVP.NET Yönetimi

2.paragraf
http://www.turkpvp.net/metin2-pvp-server-tanitimi/
Metin2 Server Tanıtımı

3. paragrafın ortası
http://www.turkpvp.net/metin2-server-files/http://www.turkpvp.net/metin2-server-files/
metin2 server files

2.paragraf
http://www.turkpvp.net/ 
Metin2 PvP Serverler

Yukarıda belirtiğim anahtar kelimeler makale içerisinde kalın yazılacak ve belirttiğim linkler olacaktır. lütfen dikkatli şekilde paylaşıp rapor şeklinde link atarsanız memnun olurum.



Yeni çağın türkiye ve dünyada gençlerimizi hedef aldığı online server oyunları Reviewed by Blog on Nisan 19, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid