SUPERCELL HİLELİ OYUNLAR


Merhaba FyberFly takipçileri, bugün size çok kaliteli oyunlar yapan SUPERCELL'in tüm oyunlarının hileli sunucularını paylaşacağım. Bunlar orjinal oyuna hile yapmaz. Bu oyunları, bazı oyun geliştiricileri hazırlıyor ve bunlara örneğin; sınırsız taş mod'u kuruyor ve kendi sunucusuna bağlıyor. Böylelikle hileli server denilen orjinalden bağımsız oyunlar çıkıyor. Biz de sizi düşündük ve bu oyunları kaynağından sizler için bulduk. Yazının devamında sürekli olarak güncel oyunları bulabilirsiniz. :)

Clash Of Clans


Clash of Clans "Supercell" tarafından yaratılmış popüler iPad/iPhone/iPod/Android oyunudur. Oyun v1.7 sürümünün 2 Ağustos 2012’de yayınlanmasından bu yana iTunes Mağazası’ndan ve 8 Ekim 2013’ten bu yana da Google Play Mağazası’ndan ücretsiz olarak edinilebilmektedir.


Clash of Clans oyuncuların köylerini inşa edip genişletebileceği, gitgide daha güçlü birliklere ve savunmaya sahip olabileceği, baskın yaparak diğer köylerden kaynak yağmalayabileceği, klan oluşturup/klanlara katılabileceği online bir strateji oyunudur.

*Bağlantıya basılı tutup bağlantıyı indir seçeneğine dokunarak indirebilirsiniz.
Tıkla İndir
---------------------------------------------------------------------------

Clash Royale


Clash Royale kartlar ile oynanan gerçek zamanlı strateji oyundur. Clash of Clans'ın yapımcısı Supercell tarafından yayınlanan oyunda Clash of Clans’tan tanıdığımız bir çok karakter oyunda mevcut.


Kartlar ile karşılıklı düello, kule savunma mantığı üzerine kurulan oyunda rakibinizin 3 kalesini 3 dakika içerisinde çeşitli ataklarla alt etmeye çalışacaksınız. Oyunu gerçek zamanlı bir şekilde çevrimiçi olarak tüm Dünya’dan kullanıcılar ile oynayabilirsiniz.

*Bağlantıya basılı tutup bağlantıyı indir seçeneğine dokunarak indirebilirsiniz.


FyberFly hep daha fazlası...

SUPERCELL HİLELİ OYUNLAR Reviewed by Blog on Haziran 06, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid