2018 Şubat En iyi Bedava Bitcoin ve Altcoin Faucet Siteleri (Açıklamalı)


 

2018 Şubat ayının en çok kazandıran bitcoin ve altcoin faucet sitelerini inceledim, kısa zamanda nasıl kazanabileceğiniz ve ne miktarlarda net kazanç sağlayacakları hakkında bilgilendirici bir çalışma hazırladım. Ne kadar çok Faucet (musluk) a üye olursanız o kadar çok coin kazanırsınız, talep edeceğiniz miktarlar dakikalık, saatlik ve günlük olarak değişmekte...


ÖNEMLİ:
Faucet siteler hakkında bilgi verirken öncelikle COINPOT.CO sitesinden bir coin cüzdanı açmanız gerektiğini, kayıt olduğunuz mail adresi ile de faucet sitelerden ödeme alacağınızı hatırlatayım.

Bu ayın en çok kazandıran Bedava Dash Coin faucet (musluk) siteleri:

1. Moon Dash : LINKE tıklayarak siteye üye olabilirsiniz. Her 5 dakikada bir bedava dashcoin talep ederek dash coin kazanmaya başlayabilirsiniz.

Bu ayın en çok kazandıran Bedava Bitcoin/Satoshi faucet (musluk) siteleri:

1. Moon Bitcoin: LINKE tıklayarak üye olduktan sonra Her 5 dakikada bir bedava satoshi talep ediyoruz ve rastgele miktarlarda satoshi hesabımıza yükleniyor. Sitede her 5 dakikada bir uyarı vererek bizi talebimizi yapmamız için hatırlatıyor.

2. Free Bitcoin: LINKE tıklayarak coinpot.co cüzdanınıza üye olduğunuz mail ile üye olmanız ve şifre ile hesap oluşturmanız gerekiyor. Saatlik olarak bitcoin talep ederek kazanmaya başlayabilirsiniz. 200 dolara kadar kazanma şansınızın olduğu site oldukça eski ve köklü.

Bu ayın en çok kazandıran Bedava Doge Coin faucet (musluk) siteleri:

1. Moon Doge: LINKE tıklayarak üye olduktan sonra bu faucet sitesi de her 5 dakikada bir belirli miktarlarda Doge Coin veriyor. Yapmanız gereken başta belirttiğim gibi coinpot.co üyeliğinizi aldığınız mail adresinizle siteye giriş yapmanız ve her beş dakikada bir "claim now" a tıklayarak bedava doge coin hakkınızı almanız.

Bu ayın en çok kazandıran Bedava Lite Coin faucet (musluk) siteleri:

1.Moon Litecoin: LINKE tıklayarak siteye giriş yaptıktan sonra, coinpot.co sitesine üye olduğunuz mail adresini siteye girerek giriş yapıyoruz. Bu faucet site de diğer siteler gibi her beş dakikada bir bedava litecoin veriyor. her beş dakikada bir "claim" e tıklayarak bedava litecoin hakkımızı alıyoruz ve litecoinlerimiz coinpot hesabımıza otomatik olarak yükleniyor.

DİĞER ALTCOIN KAZANABİLECEĞİNİZ FAUCET SİTELER

1. Coin Faucet: LINKE tıklayarak siteye gidip üye olabilirsiniz. Her saat bir kere "roll" hakkınız bulunmakta ve sistem rastgele çekeceğiniz sayıya göre hesabınıza bedava ripple ekliyor. sitede 300 dolara kadar kazanabileceğiniz bir loto sistemi mevcut.

BEDAVA BITCOIN, LITECOIN, DASH ve birçok farklı coin'i aynı anda bedava kazanabileceğiniz site:

QOINPRO için LINKE tıklayarak üye olmanız gerekmekte. Aynı anda birçok coini bedava kazanabileceğiniz bu siteyi şiddetle öneririm. Siteye mail adresiniz ile üye olduktan sonra, mailinize gelen onaylama (confirmation) linkine tıklayarak üyeliğinizi onaylamanız ve hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor.

Şifrenizi oluştururken ise en az bir büyük harf, bir küçük harf, bir rakam ve bir özel karakter kullanmanız gerekiyor, aksi halde üye olurken birçok kez sorun yaşayabilirsiniz (örnek Mustafa56783*/ gibi bir şifre oluşturmanız gerekiyor).

Günlük olarak giriş yaparsanız her 24 saatte bir bedava coinleriniz hesabınıza yüklenecektir. Birçok coin'i bir arada ve zahmetsizce vermesi oldukça avantajlı ve kolay.

Bedava bitcoin, litecoin, bitcoingold, dogecoin ve birçok altcoini her 24 saatte bir hiçbir işlem yapmadan hesabınıza alıyorsunuz. LINKE TIKLAYARAK üye olabilirsiniz.
2018 Şubat En iyi Bedava Bitcoin ve Altcoin Faucet Siteleri (Açıklamalı) Reviewed by Blog on Ocak 27, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hile 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
microsoft twinoid